Ring på tlf.  (+45) 40 53 32 81
Ring på tlf.  (+45) 40 53 32 81  eller send en email til  kontakt@jn-bogholderi.dk

Samarbejde & pris

SAMARBEJDE & PRIS

YDELSERNE KAN TILPASSES PRÆCIS TIL DIN VIRKSOMHEDS BEHOV

Lad mig hjælpe med det som jeg er god til, så du kan bruge tiden til det som du er god til.

Nedenfor har jeg samlet lidt eksempler på et samarbejde:​

  • Du vælger at få hjælp til hele bogholderiet – bogføring af alle bilag, debitor- og kreditorstyring (udsendelse af rykkere til debitorer og betaling af kreditorer i Netbank) løn, moms og månedsbalance til bank mfl.​
  • Du vil gerne selv stå for den daglige bogføring, fakturering og betalinger, men har brug for hjælp til lønnen, momsafregningen eller månedsbalancen.
  • Du står for det hele selv, men vil gerne have muligheden for at kunne ringe og spørge om råd, når tvivl opstår.​
  • Du har brug for hjælp til opstart – få nemme og overskuelige systemer fra start.
  • Du har brug for en vikar i en periode.

PRISER

Du betaler en fast timepris for det faktiske tidsforbrug. Jeg vil gerne give et nogenlunde sikkert overslag, efter at have set materialet. Får jeg bilagene i en pose, skal jeg naturligvis bruge ekstra tid på opgaven. Får jeg derimod materialet sat i orden er det meget nemmere for mig, og langt billigere for dig.

Jeg er god til at optimere arbejdsgange, og jeg skal nok finde den bedste og billigste løsning for dig.

Et indledende møde, hvor vi gennemgår opgaverne m.v., er helt gratis og uforpligtende.

HJÆLP TIL REGNSKAB & BOGHOLDERI

Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om hvad jeg kan hjælpe med.